Uno-X støtter sykkel!

Vi inspirerer til økt bruk av sykkel.

Vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger: Sykkel og sykling er perfekte eksempler på dette. Vi vil legge til rette for at flere mennesker vil la seg inspirere til å oppleve gleden ved å bruke sykkel i hverdagen.

For lokale sykkelklubber

Inspirere

I tillegg til å støtte elitesyklistene, støtter vi også mange lokale sykkelklubber. Disse klubbene gjør en uvurderlig jobb med å skape sykkelglede blant barn og unge.

For sykkelrittene

Opplevelsene

Sykkelritt er viktig for å kunne vise hva man er god for på sykkelen. Ved å støtte Norgesmesterskapet i landeveisritt og en rekke andre ritt, gir vi vårt bidrag til at sykkelens posisjon opprettholdes og styrkes.

Spre #sykkelglede

Våre kontinentallag

Elitesyklistene er viktige forbilder for barn og unge. Selv om sykkel kan fremstå som en individuell sport, så er lagets samarbeid avgjørende for å vinne.

Ved å støtte kontinentallag ønsker vi å inspirere til økt bruk av sykkel og spre #sykkelglede.

Våre ritt

I Norge avholdes det mange ritt, noen lokale for barn, unge og aspirerende proffsyklister, andre utelukkende for lag i verdenseliten. Til felles har de at de alle sprer #sykkelglede.

Ved å støtte UCI ritt og NM landevei ønsker vi å inspirere til økt bruk av sykkel og #sykkelglede.

Våre sykkelklubber

Lokale sykkelklubber er flotte miljøer for lagarbeid, vinnerkultur og positive holdninger. Her lærer barn, unge og voksne om sykkelteknikk og sunne holdninger til det å sykle i trafikken.

Gjennom å støtte lokale sykkelklubber ønsker vi å motivere til økt bruk av sykkel og #sykkelglede.

Lurer du på noe?

Kontakt oss her