Tour de France

Uno-X Mobility klare for Tour de France 2024


Uno-X Mobility er nok en gang invitert til å sykle herrenes Tour de France, verdens største sykkelritt. Når laget står på startstreken i Firenze er ambisjonen klar: å klatre til topps og sikre seg en etterlengtet første etappeseier i det prestisjefulle rittet.

Det er en enorm anerkjennelse å bli invitert til Tour de France for andre gang på rad

Jens Haugland

General Manager i Uno-X Mobility Cycling

– Det er en enorm anerkjennelse å bli invitert til Tour de France for andre gang på rad. Vi har selvfølgelig vært veldig spente før invitasjonen kom i dag, og nå kjenner vi på mye takknemlighet og stolthet.

 

- At lagets prestasjoner under fjorårets ritt har kvalifisert oss for en ny invitasjon er vi veldig glade for, sier Jens Haugland, General Manager i Uno-X Mobility Cycling.

 

Uno-X Mobility laget viste seg godt frem med høyt nivå i det tre uker lange rittet i 2023, og skapte stor begeistring blant det norske og danske sykkelpublikumet med sin offensive kjørestil og flere toppresultater.

 

(Avbildet: Tobias Halland Johannessen)

- Vi gleder oss til å bidra til en ny gigantisk sykkelfest i juni og juli, og denne gangen skal vi være enda bedre forberedt.

Jens Haugland

General Manager i Uno-X Mobility Cycling

– En stor drøm ble virkelighet da vi deltok i fjorårets utgave. Vi har jobbet hardt og målrettet med å ta nye steg, blant annet gjennom signeringene av Andreas Leknessund og Magnus Cort.

 

- Vi gleder oss til å bidra til en ny gigantisk sykkelfest i juni og juli, og denne gangen skal vi være enda bedre forberedt. Det hadde vært stort å ta med en etappeseier hjem, sier Jens Haugland.

 

(Avbildet: Søren Wærenskjold)

– Deltakelsen i Tour de France gir oss også en enda større arena for å skape entusiasme og engasjement for mer sykling, som er en helt sentral del av fremtidens mer bærekraftige mobilitet.

 

Jens Haugland

– Dette er en ny stolt dag i Uno-X Mobility sin historie, både som selskap og som sykkellag.

 

- Det var magisk å være i Frankrike sammen med ansatte og laget vårt i fjor sommer, og nå ser jeg frem til en spennende oppkjøring til det som blir sommerens store høydepunkt.

 

Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail

Sykkellaget eies og drives av Uno-X Mobility, som er et forretningsområde i Reitan Retail sammen med REMA 1000 i Norge og Danmark, samt Reitan Convenience. Forretningsområdet Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet gjennom sine virksomheter i Norge og Danmark.

 

Sykkellaget endret navn til Uno-X Mobility fra 1. januar, og deler dermed navn med sine eiere.

Kontaktpersoner og bilder

Se pressemeldingen