Norsk selvbetjent kjede

Du finner Uno-X fra Mandal i sør til Hammerfest i nord, med over 200 lokasjoner tilbyr vi Svanemerket bilvask, billig lynlading og drivstoff effektivt og enkelt for kundene.

En del av Uno-X Mobility

Uno-X Mobility Norge er en del av Uno-X Mobility som eies av Reitan Retail.

 

I Uno-X Mobility gjør vi alt så enkelt og ubyråkratisk som mulig. Vi fokuserer på gjennomføringsevne. Det som besluttes skal gjennomføres. Vi setter ting ut i livet og skaper ikke unødvendig arbeid for hverandre. Vi behandler kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. I Uno-X Mobility har vi et grunnleggende ønske om å alltid fremstå som enkle og ukompliserte å handle med for våre kunder.

 

REITAN har tre forretningsområder, Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Uno-X Mobility er et av fire konseptselskaper under Reitan Retail.

Vi tar avstand fra palmeolje og soya i drivstoff

Partner med MOT

MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for og med ungdom. Målet er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø. MOT ble startet av norske toppidrettsutøvere i 1997, initiativtakere var skøyteløperne Atle Vårvik og Johan Olav Koss.

 

Uno-X har samarbeidet med med MOT i mange år, og ser frem til et godt samarbeid i årene fremover.

 

MOTs kjerneverdier

  • Mot til å leve
  • Mot til å bry seg
  • Mot til å si nei

Lidenskap for sykling

Vi mener at sykling er ypperlig for transport, mosjon, rekreasjon og sport. Målet er å motivere flere til å ta i bruk sykkelen i hverdagen. Derfor sponser og drifter vi Uno-X Pro Cycling Team med profesjonelle sykkellag for damer og herrer. Alle ryttere med like vilkår, selvfølgelig.

Uno-X Mobility Norge har forpliktet seg til å aktivt jobbe for grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold. Dette gjøres blant annet med løpende aktsomhetsvurderinger som kartlegger risiko og håndterer forhold hvor risikoen er vurdert for høy. Uno-X Mobility Norge er en del av Uno-X Mobility AS og følger retningslinjer, aktsomhetsvurderinger og redegjørelser som er publisert på Uno-X Mobilitys nettsider.

 

Etiske retningslinjer for ansatte og leverandører

Åpenhetsloven