Bare billig drivstoff

Uno-X er din lokale prispresser.

Vi er en norskeid landsdekkende kjede av selvbetjente bensinstasjoner. Vi jobber hardt for å være billigst der vi er. For å klare det så sjekker vi prisene til våre konkurrenter flere ganger om dagen, hver eneste dag, hele året - og justerer våre priser. Slik sørger vi for å være billigst der vi er.

Enkelt!

Vi liker raske, enkle og smarte løsninger, derfor ønsker vi også å gjøre det enkelt for deg som kunde:

  • Raskt: Hver pumpe har egen kortterminal, og du slipper pølsekøen
  • Enkelt: Sett inn kort, tast PIN-kode, og du kan tanke
  • Smart: Bestem deg for kvitteringen først etter du har tanket


Hvorfor er vårt drivstoff billig?
Drivstoffprisens oppbygning
For media

Vis MOT

Vårt mål:
Alltid billigst der vi er

Over hele landet

Du finner våre stasjoner over hele Norge, fra Alta i nord til Mandal i sør. Våre stasjoner befinner seg på praktiske steder, som for eksempel i nærheten av din dagligvareforretning.

Og vi stopper ikke der - Hvert år bygger vi nye, enkle og raske bensinstasjoner av høy kvalitet og med miljøsikkerhet i fokus. Med flere stasjoner i familien, skal vi bidra til en sterkere konkurranse der vi er - Til glede for alle bilister i området.

Finn din nærmeste stasjon
På reise? Prøv ruteplanleggeren

Check!

Prisen er sjekket.

Flere ganger om dagen, hver eneste dag, sjekker vi prisene til våre konkurrenter. Vi justerer våre priser, og slik sørger vi for å være billig der du er.

Drivstoffprisens oppbygning
Hvorfor er vårt drivstoff billig?

En del av Uno-X Mobility

Uno-X Norge er en del av Uno-X Mobility, som eies av REITAN:

I Uno-X Mobility gjør vi alt så enkelt og ubyråkratisk som mulig. Vi fokuserer på gjennomføringsevne. Det som besluttes skal gjennomføres.

Vi setter ting ut i livet og skaper ikke unødvendig arbeid for hverandre. Vi behandler medarbeidere og kunder på en ordentlig måte, gjør de rette tingene, morer oss og arbeider hardt. I Uno-X Mobility har vi et grunnleggende ønske om å alltid fremstå som enkle og ukompliserte å handle med for våre kunder.

REITAN har tre forretningsområder, Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Uno-X Mobility er et av fire konseptselskaper under Reitan Retail.

Selskaper i Reitan Retail:

RGruppen-kake.png

Uno-X og Zero tar fullstendig avstand fra palmeolje og arbeider for en klimafornuftig utvikling av energiprodukter til veitransporten. Sammen med Drivkraft Norge ruster vi bransjens overgang til energistasjoner.

Lurer du på noe?

Kontakt oss her