Våre Svanemerkede bilvaskehaller har topp moderne og skånsomme bilvaskemaskiner som sikrer et godt resultat. Vask så ofte du vil med abonnement eller velg enkeltvask for bilvask en gang iblant. Alle våre bilvaskehaller er selvfølgelig Svanemerket.

Bilvask gjort enkelt

Nå er det litt enklere å ta vare på bilen. Regelmessig bilvask er viktig for at veistøv, salt og annen skitt ikke skal sette seg i lakken. Legg inn bil og vask i Uno-X appen - vaskehallen vet når du står ved porten og er klar for vask.

Vårt tilbud

Kjøp enkeltvask, eller vask bilen din så mye du vil med 30-dagers abonnement. Våre topp moderne vaskemaskiner leser konturene til bilen før bilvasken starter. Derfor kan alle våre vaskeprogram kan benyttes av biler og varebiler utstyrt med skiboks, takstativ og/eller fabrikkmontert spoiler og utstyr. Sørg allikevel for at alt utstyr er forsvarlig festet og klar til vask.

 

Tips:

Abonnementet begynner å løpe ved første vask og senest innen to uker

Alt skjer i Uno-X appen

Opprett enkelt en bruker i Uno-X appen med Vipps eller ditt mobiltelefonnummer, legg til bilen din og vaskeprogrammet den fortjener. Betal enkelt med Vipps eller kort - du er klar til bilvask. Du kan gjøre alt klart fra lenestolen hjemme, vaskehallen er klar når du ønsker å vaske.

Bare bli sittende

Når vaskehallens kamera har lest skiltet til bilen din kan du starte vasken og se gjenværende vasketid i Uno-X appen. Det er bilen nærmest vaskehallens port som blir lest og kun biler som er registrert med abonnement eller enkeltvask kan vaskes.

Topp moderne maskiner

Våre topp moderne bilvaskemaskiner leveres av bransjeledende Washtec. Børstesystemet SoftCare Pro sikrer effektiv og skånsom børstevask og SofTecs avanserte rotordyser vasker ekstra skånsomt for alle vaskeprogram. Bilvaskemidlene tilpasses sesongens utfordringer slik at du alltid får en effektiv bilvask.

Alltid Svanemerket bilvask

Alle vaskehallene er Svanemerket. Kun svanemerkede bilvaskemidler benyttes i bilvasken og alt vaskevann går igjennom et avansert rensesystem. Derfor kan vi gjenbruke mesteparten av vannet til neste bilvask. Utslippet til det kommunale avløpssystemet er fritt for oljerester og tungmetaller.