Papirkvitteringer

Ved kjøp av bensin og diesel

Slik får du ut kvittering fra Uno-X pumpen.

• Rett etter fylling
    Trykk på knappen SKRIV på skjermen til pumpen når oppsummeringen fra fyllingen vises.
  • Når pumpen står som ledig
    Trykk på knappen KVITTERING på skjermen, den seneste kvitteringen skrives ut.

Elektroniske kvitteringer

Ved kjøp av bensin og diesel

Med Storebox får du elektroniske kvitteringer automatisk når du henger på plass fyllepistolen. Enklere og raskere blir det ikke, og det er helt gratis. Nye bruker av Storebox finner kvitteringer for de siste 24 timene. Last ned Storebox-appen og kom igang:

Kopi av kvittering uten Storebox

Bensin, diesel og lynlading

Vi kan søke i våre kjøpslogger og sende en kopi av kvitteringen på e-post, men vi trenger noen detaljer av deg. Bruk kontaktskjemaet og send oss opplysninger om:

• Hvilken Uno-X lokasjon du fylte/ladet ved
  • Dato for fyllingen/ladingen
  • Nøyaktig betalt beløp

Kopi av kvittering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
En feil oppstod
Send